Lempin kotiin tuloon on enää kaksi yötä. Kodista on hissuksiin tehty pennulle sopiva, eli kaikki vaaralliset ja ei-syötäväksi-tarkoitetut tavarat on laitettu pois. Huomenna illalla olisi tarkoitus laittaa pisupaikka valmiiksi, sekä siirtää kengät eteisestä vessan puolelle turvaan. Kenkätelineen jätän paikoilleen kuten Hertan kanssa ja hissukseen lisään kenkiä siihen. Hertan kanssa se keino toimi, eikä yksiäkään kenkiä mennyt "parempiin" suihin.

Lauantaina kävin Sadun, Juliuksen ja Eeliksen kanssa ostamassa Lempille ruokakupin, ruokakupin alustan, vinkupallon, vinkukirahvin ja kaulapannan, missä "timantteja". Kun näin pannan, en voinut vastustaa kiusausta :). Alla kuva ostoksista, sekä lähikuvaa pannasta ja kupista.
1910243.jpg
 
1910252.jpg

Sunnuntaina aamupäivällä teimme Sadun, Juliuksen ja Eeliksen kanssa kävelylenkin ja soitin matkalta Paulalle ja kysyin voisiko Lempiä tulla pikaiseen katsomaan. Meidän onneksemme Paula oli juuri pentujen kanssa pihalla, joten suuntasimme sinne. Hulinaa riitti ja Maissi komensi Juliusta ja Eelistä näiden juostessa. Omppu oli heti mukana meiningeissä ja Lempikin uskaltautui tutustumaan, kun pojat vähän malttoivat pysähtyä. Kiitos vielä Paula, että saimme tulla yllätysvisiitille.
1910263.jpg
Lempi ihmettelee.

1910544.jpg
Lempi ihmettelee edelleen.

1910548.jpg
Lempi miettii, mitä Omppu puuhaa.

1910553.jpg
Siellähän se Omppu on Juliusta "kiusaamassa" :).

1910554.jpg
Lempin hieno loikka.

1910555.jpg
Lempi ja Omppu nuuskuttaa.

1910550.jpg
Söpöyden huippu :).

Eilen illalla laitoin Lempin ruokakupin ja alustan paikoilleen, jotta Alma ja Hertta "tottuvat" niihin. Tänään sitten kävin vielä Ikeasta ostamassa pedin Lempille. Tarkoitukseni oli ostaa punainen peti, mutta harmikseni punainen peti oli ns. pentukokoa, eli olisi sopiva vain lyhyen aikaa. "Jouduin" siis ostamaan Lempille samanlaisen pedin kuin Almalla. Kotiin tultuani laitoin pedin heti paikoilleen makuuhuoneen oven ja kirjahyllyn väliseen tilaan.
1910556.jpg 
Tuossa on Lempin mukava tuhista unten maille :).