Lauantainakin herätys oli kello kuusi. Vaikuttaisi siltä, että Lempin sisäinen herätyskello on asetettu tuohon aikaan :). Päivä meni aikalailla samalla rutiinilla kuin aiemmat. Töitä ei onneksi tarvinnut tehdä, joten oltiin ja nautittiin koko päivä yhdessäolosta. Siirsin Lempin pedin aamulla sohvan eteen, kun Lempi tuntuu ottaneen sohvan edustan nukkumapaikakseen. Ajattelin, että sen on mukavampi ja lämpimämpi maata pedissä kovan lattian sijaan.
Iltapäivällä oltiin vähän pidempään ulkona ja nautittiin ihanasta syyssäästä. Kierrettiin pihalla, sekä lähistöltä löytyvät muut isommat (siistit) nurmikkoalueet. Lempi sai osakseen ihastelevia katseita ohikulkevilta ihmisiltä ja vastaavasti Lempi katsoi heitä tarkkana kuin porkkana.
Loppupäivä meni sitten lepposasti leikkien ja leväten. Edellisen päivän riiviötä ei näkynyt kuin hetkellisesti, kun Lempi vähän kävi nykimässä olohuoneen verhoa. Hellyyttäkin näkyi Lempin ja Alman välillä, kun Lempi kävi Almaa pusuttamassa :).

Illalla sain tietää, että Alman äiti, Hertan isoäiti ja Lempin äidinäidinäidinäiti Emma eli Larinkallion Doo Ree Mii oli siirtynyt ajasta iäisyyteen huikeassa 16,5 vuoden ja 7 päivän iässä.
Jäämme kaipaamaan sinua Emma-mummi.
  Suurin suru on sanaton
  - syvin kaipaus äänetön.

Tässä vielä kuvia lauantailta.
1926018.jpg
Lempi surffasi kerhon sivuilla :).

1926026.jpg
Mamma teki uuden lelun.

1926028.jpg
Uutta lelua oli mukava natustella :).

1926032.jpg
Ruokakin maistui.

1926035.jpg
Hylsyn natustelua.

1926037.jpg
Vinkulelun kimpussa.

1926040.jpg
Lempi pusuttaa Almaa :).

1926044.jpg
Halaus ja pusutus :).