Herätyskello ja pari torkkunapin painallusta, joten päivä alkoi samalla tavalla kuin eilen. Lempikin löytyi taas Alman pedistä. Alma heräsi vierestäni ja Hertta sohvalta :). Aamurutiinien jälkeen minun oli taas aika lähteä töihin.

Töistä tultua nappasin taas tytöt mukaan ja suunnattiin Kumpulaan ulkoilemaan. Tällä kertaa vastassa olivat Reeta, Klaara ja Freija. Annettiin tyttöjen moikata Lempi nyt ensimmäistä kertaa vapaina. Suhtautuivat Lempiin todella kivasti ja Freijakin tajusi, että Lempin kanssa ei vielä voi mitään hirveitä ryysimisleikkejä harrastaa. Lempi mennä jolkotteli porukan ensimmäisenä ja välillä vilkuili, missä minä tulen. Kontakti on Lempillä koko ajan mielessä. Mentiin tänään samaiselle kalliolle kuin eilen. Minulla ja Reetalla oli kamerat mukana, mutta kävi niin, että Reeta hoiti tyttöjen kuvaamisen ja minä katsoin, ettei Lempi lähde mihinkään haihattelemaan tai tee jotain tuhmaa. Piakin tuli Venka-göötin kanssa Lempiä ihailemaan. Venka-tätikin suhtautui Lempiin todella kivasti. On se hyvä, että Lempillä tulee olemaan monta leikkitätiä siltä varalta, jos Alma ja Hertta eivät innostu leikittämään :).
Olimme ulkona melkein 2 tuntia. Lempi melkein nukahti syliini kotimatkalla, eikä ihme :D. Oli taas uutta nuuskittavaa ja "uudet" kaverit. Kotiin tultuamme annoin tytöille ruoat ja sitten kaikki kolme menivät vaivihkaa nukkumaan.

Koko ilta on mennyt nukkuessa. Lempi heräsi kahdeksan maissa hetkeksi ja leikimme vähän aikaa. Sitten ei mennyt kauaa, kun uni tuli taas uudelleen. Kohta on tarkoitus taas lähteä iltapisulle ja sitten yöpuulle.

Laitan kuvia taas huomenna. Uteliaimmat voivat käydä katsomassa muutamia otoksia Reetan blogista http://hongiston.vuodatus.net :). Siellä on mm. aivan ihana kuva Almasta ja Hertasta.

Lisätty Reetan ottamia kuvia su 28.9.
1942830.jpg
 Lempin askellusta.

1942832.jpg
Vauhtia riitti.

1942835.jpg
Lempi-lapsi ;).

1942837.jpg
Hertta löysi hyvän sammalikon, missä piehtaroida.

1942839.jpg
Alma ja Lempi juomassa. Huomaa Alman kieli :).

1942843.jpg
Lopuksi vielä hieno ryhmäkuva.

Kiitos Reeta, että jaksoit ottaa kuvia :).