Maanantaina 8.9 kävimme Alman ja Hertan kanssa Lempiä (ja tietysti muita sukulaiskoiria) tervehtimässä. Mielenkiinnolla odotin, mitä tapahtuu ja miten Alma ja Hertta reagoivat pentuihin. 

Mikään yllätys ei ollut se, että Alman mielestä keittiötason päällä tuoksuva ruoka oli paljon kiinnostavampaa kuin pennut. Pennut kyllä kävivät Almaa moikkailemassa, mutta saivat vastaukseksi vain vaimean murahduksen. Alma siis sieti sekä Lempin että Ompun innokkaat yritykset, mutta ei lähtenyt leikkeihin mukaan. 

Hertta puolestaan vain seisoskeli ja ihmetteli, sekä Alman tapaan komensi pentuja, kun ne tulivat liian innokkaana tervehtimään. Mukavampaa Hertan mielestä oli käydä pusuttamassa Paulaa :).

Itse istuin ja pyörin lattialla kameran kanssa ja yritin saada kuvia Alman, Hertan ja Lempin ensikohtaamisesta. Onnistuin saamaan Alman ja Lempin kuvaan vapaaehtoisesti ja myös Hertan ja Lempin - tai vapaaehtoisesti ja vapaaehtoisesti... Sattuivat olemaan oikeassa kohdassa kuvaa otettaessa :).
Virallinen ryhmäkuva onnistui suht hyvin Paulan avustuksella.

Alla kuvia maanantailta

1899546.jpg
Lempi ja iso luu.

1899549.jpg
Lempi ja Alma.

1899550.jpg
Lempi ja Hertta.

1899552.jpg 
(Yllä oleva kuva on hieman epäselvä, kun kameran säädöt eivät olleet ihan kohdallaan. Pakko kuitenkin laittaa kuva esille, koska se epäselvyydestä huolimatta on tosi kiva.)

1899554.jpg
"Mamman" kengän nauhat saavat kyytiä :).

1899556.jpg
Omppukin tuli auttamaan.

1899562.jpg
Gremlins vai Cairn? Korvat eivät olleet tuolloin vielä täysin pystyssä, mutta tiistaina (9.9) ne nousivat pystyyn :).

1899563.jpg
Tässä lopuksi virallinen ryhmäkuva. Hertta, Alma ja Lempi.