Tänään Lempi yllätti ja herätti "vasta" klo 6.30 :). Aamulenksun ja -palan jälkeen otettiin taas rauhallisesti. Ensin vähän leikittiin ja sitten Lempi kävi aamupäiväunille. Itsekin otin pienet unet sohvalla Lempin maatessa koko ajan jaloissani. Herättyäni jätin tytöt hetkeksi aikaa keskenään, kun vein roskat. Olin poissa vain vähän aikaa ja ilokseni tytöt olivat olleet nätisti. Yhden maissa lähdimme käymään vanhempieni pihalla. Sinne päästyämme Alma ja Hertta juoksivat innoissaan suoraan omenien kimppuun. Lempi meni vähän jälkijunassa pihalle ja yllätyksekseni "hyökkäsi" heti omenoihin kiinni ja alkoi syömään.
Lempi seurasi tarkkaan Almaa ja Herttaa ja yritti napata heidä omenat. Lisäksi Lempi sai aivan mielettömiä hepuleita. Siinä mentiin tuhatta ja sataa häntä koukussa :D.
Pihalla piipahti myös Viivi-mäykky ja Oma-heeler. Lempi vähän ihmetteli uusia kavereita ja istuskeli enimmäkseen jaloissani. Sitten kävimme vielä sisällä ja Lempi ei vierastanut paikkaa ollenkaan. Taisi Alman ja Hertan hajuja olla sen verran, että paikka tuntui heti tutulta. Eteisen liukuovi kaapin peili oli Lempille täysin uusi tuttavuus. Lempi "pomppi" peiliä vasten ja ihmetteli, miksi kaveriin ei saa otetta :). Lelukorillakin käytiin katsomassa ja sieltä napattiin naurava lepakko, sekä froteinen porkkana. Niitä kuljetettiin ympäriinsä.
Otimme Almalle ja Hertalle papanoita isosta säkistä mukaan ja sitten suuntasimme kotia kohti. Kävellessämme kotiin Lempi oli melkein unessa koko matkan, mikä ei ollut ihme. Olinhamme olleet reissussa reilut kaksi tuntia. Kotiin tultuamme laitoin tytöille ruoat ja sitten uni maistuikin useamman tunnin :).

Iltaulkoilun jälkeen riiviö nosti taas päätään. Lempi repi eteisen mattoa, sekä teippiä, millä pissapaikan alusmuovi on seinässä kiinni. Lisäksi lahkeeni ja käteni olivat "hyökkäysten" kohteina, kun leikimme.
Vasta äsken Lempi alkoi rauhottumaan ja yrittää parhaillaan tehdä pesää Hertan petiin :).

Tässä kuvia tältä päivältä.
1926489.jpg
Aamulla nuoltiin Keiju-rasiaa. Alma ja Hertta ovat aivan Keiju-hulluja. Riittää, että kuulevat rasiaa kaavittavan tyhjäksi, niin he odottavat malttamattomana pääsevänsä rasian ja kannen kimppuun. Toinen saa kannen käsittelyynsä ja toinen rasian. Lempi kävi nappaamassa rasian Alman jäljiltä ja kuljetti sitä paikasta toiseen.

1926490.jpg
Tiukka ote omenan "tikusta".

1926491.jpg
Nam!

1926492.jpg
Omena maistuu hyvältä.

1926493.jpg
Olisiko Alman omena parempaa?

1926494.jpg
Syödään yhdessä, jookos?

1926495.jpg
Hertta ryysäsi yhtäkkiä keskeltä ja Lempi pomppasi sivuun :D.

1926496.jpg
Taas oman omenan kimpussa.

1926497.jpg
Ihana katse :).

1926500.jpg
Rohkeana Hertan omenaa nuuskimassa.

1926501.jpg
Kuistilla nauttimassa auringonpaisteesta.

1926502.jpg
Peilikaveriin ei oikein saa otetta.

1926505.jpg
Ei vaikka kuinka yrittäisi.

1926506.jpg
Kyllä uni maistui pitkän reissun jälkeen.