Eilinen päivä oli erittäin tapahtumarikas.

Nukuimme arkipäivästä poiketen vähän pidempään. Lempi oli ehtinyt käydä aamutarpeillaan paperilla, joten en pitänyt mitään kiirettä uloslähdön kanssa. Lisäksi Hertta yllätti innostamalla Lempin leikkimään. Kyse oli tällä kertaa aivan kunnollisesta cairnipainista :). Ihanaa!

Kun sitten lähdimme ulos, kiersimme pihalla ja sitten pari muutakin lähialueen nurmikkoa. Lempin otin sitten syliin ja jatko
imme Alman ja Hertan tahtiin. Nähtiin matkalla Soile ja Pirre (sukulaiscairni, Hertan serkku), joiden näkeminen ilahdutti tyttöjä suuresti. Siinä Soilen kanssa jutellessamme tytöt odottelivat nätisti. Alma sivumalla seisten, Hertta istuen ja Lempi sylissä melkein nukkuen. Sisälle tultuamme leikimme vähän ja sitten olikin jo päivätorkkujen aika. 
Hetken nukuttuamme oli aika laittaa kimpsut ja kampsut kasaan ja suunnata vanhemmilleni. Vein ensin tavarat autoon ja sitten tytöt. Lempi matkusti taas hattukorissa etupenkillä. Matka meni todella hienosti. Lempi ei kertaakaan pyrkinyt pois korista :). Päästin tytöt pihalle juoksemaan ja taas oltiin omenoiden kimpussa :). Emme olleet pihalla kauaa, koska olin luvannut laittaa vanhemmilleni ruoan valmiiksi heidän tullessa mökiltä kotiin. Menimme sisälle ja aloin ruoan laittoon. Lempi seurasi tarkkaan, mitä teen hääriessäni hellan ääressä, tulvihan sieltä herkullinen jauhelihan tuoksu :). Myös Alma ja Hertta parkkeerasivat viereeni istumaan.
Olin juuri saanut ruoan uuniin, kun äiti ja iskä kurvasivat kotiportille. Vanhempani eivät siis olleet nähneet Lempiä vielä ja Lempin ottaminenkin oli heille suuri yllätys. Alma ja Hertta olivat aivan onnesta soikeina, kun äiti ja iskä tulivat sisälle. Lempikin oli aivan kuin olisi aina tuntenut äidin ja iskän. Iloitsi yhtä paljon kuin Alma ja Hertta :D. Arkuudesta ei ollut tietoakaan. Lempi jopa kävi nukkumaan äitini vaatelaukun päälle :).
Iltapäivä ja ilta meni kokonaan vanhempieni luona. Käytiin tyttöjen kanssa iltapäiväulkoilulla läheisellä kalliolla, eikä Lempi arastellut sielläkään, vaikka paikka oli hänelle aivan uusi. Päivän hauskin tapahtuma oli se, kun isäni kävi kontilleen lattialle ja peuhasi Lempin kanssa mm. "pöräyttelemällä" tämän masua. Lempi hullaantui täysin :D. Illalla Lempi nukkui sekä iskän että äidin sylissä :).
Käytin Alman ja Hertan ilman Lempiä iltakiekalla. Lempi yritti kovasti lähteä samalla kertaa ulos, mutta iskä sai hänet houkuteltua leikkimään. Kiekan jälkeen laitoin Alman ja Hertan autoon ja hain Lempin sisältä. Sitten huristimme kotiin iltaruoalle ja nukkumaan.

Siinäpä ne eilisen tärkeimmät tapahtumat. Tähän loppuun vielä muutama kuva eiliseltä.
1943637.jpg
Tytöt aamupalaherkkuja odottamassa :)

1943639.jpg
Hertta ja Lempi possutikkujen kimpussa.

1943642.jpg
Hertan ja Lempin leikkiä.

1943644.jpg
Lempi lepuuttaa ennen kyläilyä.

1943648.jpg
Lempi äidin vaatekassin päällä :).

1943650.jpg
Tyttöjen ruoka-aika.