Maanantaina jäin kipeänä kotiin. Oltiin vain tyttöjen kanssa rauhallisesti kotona. Hertta hoiti Lempin leikittämisen, joten sain levätä :). Ainoa maanantain "ohjelma" oli Lempin rokotus, mikä meni todella hienosti. Jouduimme hetken odottamaan vuoroamme ja Lempi oli todella nätisti sylissä koko ajan. Ei piipittänyt, eikä pyrkinyt sylistä pois. Makasi rauhallisesti päätä käsivarrellani lepuuttaen. Lempi kävi myös vaa'alla ja luku vaihteli 3.05 ja 3.10 välillä, eli Lempi painaa n. 3 kg 100g. Eläinlääkäri oli todella mukava. Rapsutteli ja antoi Lempin nuuskia ja tervehtiä häntä. Kuunteli sitten sydämen ja katsoi vähän hampaita, silmiä ja korvia. Itse rokotukseen Lempi ei reagoinut mitenkään, ehkä vähän käänsi päätään neulan "upotessa" niskaan, mutta ei muuta. 

Tässä kuva maanantai-illalta.
1973333.jpg
Lempi on ottanut tavakseen viedä leluja kenkätelineen vieressä olevaan koriin, missä normaalisti pitäisin tyttöjen remmejä. Myös puruluita ja -tikkuja käydään korissa syömässä. Lisäksi korin reunoja tuntuu olevan kiva järsiä. Tällä kertaa koriin vietiin raejuustorasia lelujen seuraksi.

Tiistaina oloni oli jo vähän parempi, joten uskaltauduin lähtemään Reetan, Klaaran ja Freijan kanssa iltapäivällä Kumpulaan. Menimme taas hengailemaan tutulle kalliolle, missä tytöt innostuivat vähän hepuloimaan. Lempi ja Freija vetivät yhdessä pienen hepulikierroksen. Taitaa Freija vihdoin saada hepulikaverin meidän porukasta :). Kunhan Lempi tuosta kasvaa, tulee vauhti olemaan aika hurjaa. Klaara ilahdutti Reetaa pyörimällä jossain ällötyksessä ja pääsi kotona sitten pesulle :D. Sain onneksi napattua Lempin syliin ja komennettua Alman ja Hertan pois, niin me vältyimme pesureissulta :).
Lenkin jälkeen annoin tytöille ruoat ja pilkoin nakit rally tokoa varten. Istuin hetken ja Lempikin alkoi osoittamaan väsymyksen merkkejä. Pystyin lähtemään hyvillä mielin rallyilemaan, kun tiesin, että Alma ja Lempi nukkuisivat sen ajan :).
Vaikka olin puolikuntoinen, päätin mennä rallyyn, sillä olin edellisellä viikolla ilmoittanut itseni ja Hertan Lemmikkimessujen (1-2.11.08 http://www.lemmikkimessut.com) yhteydessä olevaan epäviralliseen rally toko -kisaan. Pakko siis alkaa treenata oikein tosissaan. Tunti meni taas todella kivasti. Teimme alokas-, avoimen- ja voittajaluokan liikkeitä. Hertta oli todella reippaana ja meni liikkeitä hienosti. Olin ottanut Hertalle tarkoituksella lyhyemmän remmin, kun tavallisella remmillä tuppaan vetämään (remmin lukko nousee ylös) sitä automaattisesti selän taakse. Remmin vaihto ei auttanut tuohon mitenkään. Käsi menee automaattisesti selän taakse ja lukko nousee.... Sunnuntaina on Lily'sissä nuorisopäivä, missä esitellään eri lajeja. Tiina-ope on itse kiinni toisaalla ja kysyi vapaaehtoisia esittelemään rally tokoa ja ohjaamaan halukkaita sen saloihin. Me olimme Reetan kanssa vapaaehtoiset, joten sunnuntai-aamupäivä menee Lily'sissä. Tulee olemaan mielenkiintoista jakaa omaa osaamista muille. Rally toko on osoittautunut todella mukavaksi lajiksi ja tiedä vaikka sitä syventyisi lajiin muutenkin kuin pelkkänä harrastajana ;).

Keskiviikkona iltapäivästä piipahdimme Paulan luona hakemassa lisää "pentupapanoita". Tullessamme Paulan pihaan Maissi ja Omppu ryysäsivät ulos ja haukkuivat innoissaan aidan toisella puolella. Lempi hämääntyi tilanteesta vähän ja käväisi hetken aikaa jalkojeni takana, mutta sitten tajusi, että tuttujahan nuo olivat. Paula nosti Lempin aidan toiselle puolelle ja siitä alkoikin aikamoinen leikkishow. Omppu ja Lempi aloittivat hurrrrrrrjan pentuleikin, missä oli vauhtia ja vaarallisia tilanteita :).
1973335.jpg
Lempi luun kimpussa ja Omppu seuraa vieressä.

1973337.jpg
Omppu päällä, Lempi alla.

1973339.jpg
Lempi päällä, Omppu alla.

1973343.jpg
Hurrrrrja hammasrivistö! Vauhti oli niin kovaa, ettei kamera ehtinyt tarkentaa kunnolla :D.

1973367.jpg
Lempin karatepotku Ompun leukaan. Huomaa Ompun ilme :D.

1973370.jpg
Cairnipainia parhaimmillaan :).

1973371.jpg
Välillä mentiin ihan mukkelismakkelis :D.

Kävi meillä vieraitakin vielä keskiviikkona illansuussa. Työkaverini Maarit tuli Lempiä ihailemaan. Lempi tosin oli vähän uupunut Ompun kanssa painimisesta, joten Maarit näki Lempin rauhallisen puolen :). Kyllä Lempi esitteli haukkuääntäänkin, kun piti komentaa Almaa ja Herttaa, jotka söivät purutikkuja.

Ai niin, rokotuksen jälkeen olemme siirtyneet pihalta kortteleiden kiertämiseen. Remmissä ulkoilu menee ihan kivasti. Vauhtia ja vetoa riittää, mutta hienosti Lempi kuitenkin malttaa hakea kontaktin, kun naksautan kieltäni.

Siinä kai ne suurimmat tapahtumat. Itselläni sairasloma jatkuu loppuviikon (yllättävä olon huonontuminen), joten rentoa meininkiä on tiedossa. Huomenna perjantaina, jos olo sallii, on tarkoitus tavata Lempin Nekku-sisko. Nekku tulee Tarja-emäntänsä kanssa junalla ja näillä näkymin menemme vähän Taivaskalliolle ulkoilemaan.