Tänä aamuna herättiinkin poikkeuksellisesti Hertan takia. Heräsin siihen, kun Hertta oksensi. Oli taas kerran syönyt tikun paloja (maahan pudonneita koivun oksia erityisesti). Söimme aamupalan ja käytin tytöt aamupisulla juuri ennen kuin lähdin töihin. Nähtiin Reeta ja tytöt pikaiseen ja oli mukava huomata, että Klaara ja Freija suhtautuivat Lempiin "tasaisemmin" kuin perjantaina. Lisäksi näimme Sulo-havanesen, johon Lempi ehkä hieman ihastui. Tuntuivat olevan samalla aaltopituudella :).
Ennen lähtöä siirsin mm. sateenvarjot eteisen nurkasta kylpyhuoneeseen, ettei Lempi innostu niitä järsimään. Sitten annoin tytöille murutikut ja tikkunsa saatuaan, Lempi juoksi keittiöön, eikä katsonut mihin lähdin. Alma ja Hertta jäivät niille sijoilleen syömään tikkujaan aivan kuten ennen Lempin tuloa. Lähdin ehkä hieman jännittynein mielin töihin.

Tytöt olivat keskenään yhdeksän tuntia. Ulko-ovea avatessani kuulin sisältä pieniä ravausaskelia, sekä kynsien rapinaa. Kun avasin sisäoven, vastassa oli kolme iloista hännänheiluttajaa. Hämmästyksekseni vain pissapaikkaa oli myllätty. Sen alla oleva muovi oli vedetty paikoiltaan ja paperit siirretty sivuun. Mitään muuta "pahaa" Lempi ei ollut tehnyt. Olin todella iloinen :).

Laitoin tytöille remmit kaulaan ja lähdimme Kumpulan metsään, missä Reeta, Klaara ja Freija jo odottivat meitä. Reeta piti Klaaran ja Freijan remmissä ja Alma, Hertta ja Lempi juoksivat vapaina. Oli ihana huomata, että Lempi hakee kontaktia todella hyvin ja välillä vapaaehtoisesti. Pari kertaa hajut veivät ajatukset toisaalle, mutta tarpeeksi nuuskittuaan, Lempi haki taas kontaktin, kun kutsuin uudelleen. Lempi tuntuu ulkona seuraavan enemmän Herttaa ja sisällä Almaa. Hertan perässä mentiin vähän pidemmälle ja rohkeana, mutta taas kutsuttaessa tultiin hienosti luokse namia ottamaan.

Ulkoilun jälkeen syötiin iso määrä papanoita ja Neuta, sitten leikittiin hetki ja perusteellisen pedin muokkauksen jälkeen mentiin nukkumaan. Iltapisulla käytiin taas omalla pihalla ja mamman sylissä kierrettiin muutama kortteli, jotta Alma ja Hertta saivat nuuskia muitakin kuin pihan hajuja. Iltaruoaksi oli papanoita ja viiliä, mutta Lempin masu taisi olla iltapäivän annoksesta vielä sen verran täynnä, että vain viili ja muutama papana kelpasi :).

Nyt täällä käy tasainen tuhina, kun Hertta nukkuu omassa pedissään ja Lempi ... sohvapöydän alatasolla :D.

Kuvien ottaminen jäi vähän vähemmälle tänään, mutta tässä pari otosta.
1929540.jpg
Pissapaikan uusi sijainti kotiin tullessani.

1929541.jpg
Puoliksi unessa Kumpulan metsälenkin jälkeen.

1929543.jpg
Nukkumapaikka illalla.

Loppuun vielä on kehuttava Lempin kaulapannan ja remmin käyttöä. Uloslähtiessä, kun otan Alman ja Hertan remmit, Lempi tulee innoissaan niitä jäkertämään. Kun laitan "vanhuksille" kaulapannat Lempi aavistaa jo siinä vaiheessa, että hän pääsee myös mukaan. Kun laitan pannan Lempin kaulaan, hän pysähtyy touhuissaan ja odottaa, että saa sen päälle namin. Namin jälkeen odottaa, että nappaan hänet syliin.
Fiksu likka :)!