Tänään herätyskello soi ja painoin torkkuakin pari kertaa. Noustiin vasta vähän ennen puolta seitsemää ja Lempi vasta sitten, kun kuuli minun nousevan ylös :). Oli nukkunut Alman pedissä ja Alma Lempin pedissä.
Aamupisut tehtiin ulos ja aamupapanat syötiin todella hienosti uuden lisukeruoan kera. Täytyykin hommata sitä lisää :). Annoin murutikut ja tytöt jäivät niitä tyytyväisinä syömään.

Töistä tultuani ilahduin todella, kun pissapaikka oli paikallaan. Ainoa, mitä Lempi oli käsitellyt vähän rajummin, oli kenkätelineeseen jättämieni kenkien ns. pohjalliset. Se ei minua haitannut, koska mihinkään muuhun ei oltu koskettu.
Lähdimme samantien taas Kumpulan metsään, missä Anni ja Niitu, sekä Mia, Ruffe ja Perro odottivat meitä. (Ruffe ja Perro ovat tyttöjen sukulaiskoiria.) Lempi oli innoissaan päästessään taas juoksemaan muiden koirien seuraan. Hertan mukana Lempi meni jälleen vähän pidemmälle, mutta tuli hienosti takaisin, kun kutsuin. En jaksa kuin ihmetellä, miten hienosti 10 viikkoinen pentu hakee kontaktia! Jäimme Annin ja Niitun kanssa yhden kallion päälle istuskelemaan, Mian ja poikien jatkaessa pidemmälle lenkille. Annin kanssa saimme hyvät naurut, kun Lempi otti itseään pidemmän kepin suuhunsa pitkittäin ja työnsi sitä edellään todella nohevalla askeleella :)). Olimme ulkona 1,5 tuntia. Liikuimme täysin Lempin ehdoilla, eli emme mitenkään lenkkeilleet vaan siirryimme hissukseen paikasta toiseen.

Kotiin tultuamme annoinkin sitten ruoat tytöille. Ruoat vedettiin oikein hyvällä ruokahalulla ja sen päälle sitten hetki leikittiin ja sitten tuli uni :). Unta kesti tunnin verran. Sitten Lempi tuli hetkeksi syliini, kun kirjoitin tätä juttua. Seurasi tarkkaan hiiren nuolen liikkeitä, sekä ihmetteli koneen kovalevyn valon välkkymistä :D. Hassu hauva. Kovasti Lempi yrittää saada Herttaa leikkimään, mutta Hertta ei lähtenyt vieläkään siihen mukaan. 

Heh, heti kun kirjoitin tuon äskeisen lauseen, Lempi juoksi pallo suussa hepulia ja Hertta pompahti siihen mukaan. Tällä kertaa eivät juosseet yhdessä, mutta päätyivät samaan tilanteeseen Lempin pedin luo kuin eilisissä kuvissa. Pientä leikinpoikasta oli havaittavissa :).

Tässä päivän kuvat.
1934269.jpg 
Alma ja Lempi ruokailun jälkeen. Molemmat olisivat halunneet syliin :).

1934270.jpg
Lempi katsoo televisiota.

1934272.jpg
Leikinpoikanen :).

1934273.jpg
Hertta hyppäsi sohvalle syömään possutikkua ja Lempi istahti katsomaan.

1934274.jpg
Hetken istuttuaan Lempi yritti sohvalle.

1934276.jpg
Toinen yritys, mutta vastassa vain murahtava Alma :).

1934277.jpg
Lempi pomppaa lelulaatikosta pois.