Eilen aamulla herättiin kuudelta. Noustiin ylös ja laitoin aamupapanat turpoamaan.  Aamupisulle lähtö viivästyi, kun minulle tuli yllättävä työasia hoidettavaksi. Sen jälkeen lähdimme pihalle ulkoilemaan ja Lempi oli tosi reippaana. Vaikka Lempi oli ehtinyt tehdä asiansa paperille ennen uloslähtöä, niitä riitti ensimmäisen kerran uloskin.

Sisään tultuamme söimme aamupalan ja kävin töiden pariin. Tytöt ottivat työpäiväni erittäin rennosti. Alma ja Lempi nukkuivat taas pitkään vierekkäin. Hertta puolestaan nautti omasta rauhastaan makuuhuoneen puolella. Pariin otteeseen otin Lempin syliini ja hän torkkui siinä hetken ja halusi sitten pois. 

Työpäivän päätyttyä annoin tytöille ruoan. Reetakin piipahti töistä tullessaan tuomassa pentuaidan. Laitan aidan suojaamaan tv-tasoa ja sen vieressä olevaa pistorasiaa, ettei Lempi saa päähänsä niitä alkaa nakertamaan poissaollessani. Tähän mennessä sähköjohdot ovat saadeet olla rauhassa.
Koska Alma ja Hertta olivat vähän ajan päästä lähdössä taas Annin ja Niitun kanssa lenkille ja Reeta oli lähdössä mökille Klaaran ja Freijan (länsigöötanmaanpystykorvia) kera, totesimme että emme malta jättää Lempin, Klaaran ja Freijan ensitapaamista sunnuntaille. Parempi esitellä Lempi osana minun, Alman ja Hertan laumaa. Reeta lähti edellä hakemaan omia tyttöjään ja me lähdimme vähän sen jälkeen kohti Reetan pihaa.
Klaara ja Freija eivät moikkailutohinoissa heti huomanneet Lempiä, mutta kun huomasivat, he tulivat haukkuen ja ryysien kohti. Lempi meni haukkumisesta hieman hämilleen, mutta tokeni nopeasti, kun kutsuin luokseni, rohkaisin ja kehuin. Sen jälkeen ihmeteltiin taas häntä pystyssä. Freija oli hassu, kun tuli Lempiä nuuskimaan. Hänellä oli niskakarvat pystyssä ja oli olevinaan niin pollea ja noheva, että ei voinut kuin nauraa. Piti eleillä osoittaa Lempille, että hän on isompi siltä varalta ettei Lempi koosta tajua :D. Vaikka vieressä meni iso autotie ja Klaara ja Freija pariin kertaan vielä ryysäsivät kohti, ei Lempi ollut siitä moksiskaan. Reippaana oltiin koko ajan. Reetalla oli kamera mukana, joten kuvia tulee jossain vaiheessa tänne ja ehkä myös Reetankin blogiin -> http://hongiston.vuodatus.net (olemme tuolla välillä "vierailevina tähtinä" :))

Tapaamisen jälkeen mentiin vielä omalle pihalle, mihin tehtiin tällä reissulla myös päivän toiset asiat :). Hetken siinä oltuamme, Anni ja Niitu tulivat hakemaan Alman ja Hertan lenkille. Vähän aikaa siinä juteltiin ja kykittiin. Lempi kävi rohkeasti ja oma-aloitteisesti nuuhkaisemassa Niitua ja myös Annia moikattiin hienosti.
Isot tytöt poistuivat lenkille ja me jäimme hetkeksi aikaa pihalle pyörimään. Pihalla olevia puluja kohti vähän ryysättiin ja ihmeteltiin, kun ne lähtivät pois :). Sisälle tultuamme leikittiin vähän aikaa ja unikin maistui taas.

Alman ja Hertan palatessa kotiin leikittiin pitkään ja sitten tuli uni. Lempi pääsi sohvalle minun ja Alman seuraksi ja siinä uni maistui pitkälle iltaan. Kun Lempi sitten heräsi, se leikki jonkin aikaa ja yhtäkkiä sai hirveitä juoksuhepuleita. Kovaa vauhtia mentiin makuuhuonesta keittiöön ja keittiöstä eteiseen. Sitten Lempin sisällä piileskelevä riiviö heräsi ja teki kaikkea pientä tuhmaa. Eteisen lipaston alalaatikon nuppia vähän maisteltiin, Alman ja Hertan remmeissä roikuttiin, roudattiin mamman lenkkaria kylpyhuoneesta makkariin, nyhdettiin mattojen hapsuja ja reunoja. Kun toruin Lempiä maton syömisestä, tuli ensimmäinen asenteellinen murahdus, jolloin selätin Lempin hetkeksi. Siinä vielä vähän murahdettiin, mutta hiljennyttiin todella nopeasti. Sen jälkeen tilanne rauhottui hieman ja sain Lempin leikkimään pötkylä-lehmällä :).  
Kävimme iltapisulla (sateessa) ja sisään tultuamme Lempi kävi melkein samantien nukkumaan. Kun itse menin nukkumaan, Lempikin siirtyi makuuhuoneeseen, mutta oman pedin sijaan hän meni Alman petiin nukkumaan. Alma ja Hertta olivat taas omilla paikoillaan sängyssäni :).

Tässä kuvia eiliseltä.
1920435.jpg
Vessapaperirullan hylsy saa kyytiä.

1920436.jpg
Tämä alkaa olla vakioasetelma :).

1920437.jpg
Possutikku käsittelyssä - osa 1.
Mielenkiintoinen asento :).

1920439.jpg
Osa 2.

1920443.jpg
Osa 3.
Huomaa tiukka ja hieno tassuote tikusta.

1920445.jpg
Osa 4.
Tassuote pitää edelleen.

1920446.jpg
Torkahdus mamman jalkojen päällä Almaa ja Herttaa odotellessa.

1920448.jpg
Syvää unta sohvalla.

1920450.jpg
Turvallisesti Alman vieressä.

Saas nähdä mitä tämä päivä tuo tullessaan. Tuleeko riiviö esiin vai mennäänkö enkelinä ja reippaana koko päivä :)?