Aamu meni samalla rutiinilla kuin maanantaina. Ainoa ero oli se, että heräsin herätyskelloon Lempin sijaan :). Annoin taas murutikut tytöille lähtiessäni ja sanoin vakiolitanian, minkä olen aina Almalle ja Hertalle sanonut: "Heippa tytöt. Olkaa nätisti. Mamma lähtee töihin."

Vähän ennen kun lähdin töistä, Paulalta tuli viesti, että Lempin rekkari on tullut. Kävin sen kotimatkalla hakemassa ja moikkasin myös Maissin ja Ompun, sekä Fridan. Maissia ja Omppua oli vaikea olla huomaamatta, kun parivaljakko pomppi innokkaana aidan toisella puolella :D. Frida tuli omaan tapaansa hymy huulillaan tervehtimään pikaisesti. Sain Paulalta myös rasian NatureDiet -ruokaa, kun sanoin, että Lempi syö papanoita vähän huonosti, vaikka joukossa olisi Neuta. Neu maistuu, mutta papanat tuppaavat jäämään.

Kotiin tullessa pissapaikka oli taas vähän eri tavalla kuin lähtiessäni. Nyt se oli käännettynä kaksinkerroin eteisen maton päälle. Mitään muuta ei oltu tehty. Jee!
Jouduin toimimaan vähän kiireisellä aikataululla, kun piti ehtiä Hertan kanssa Rally Tokoon. Pilkoin nakit kurssia varten ja otin veden, sekä kupin reppuun. Laitoin Lempille ja Almalle ruoat odottamaan ja lähdimme ulos. Kiersimme pihan erittäin ripeään tahtiin, sekä viereisen puiston. Vauhti oli kova, koska Alma halusi nopeasti syömään. Alma ja Lempi jäivät syömään, kun me Hertan kanssa suuntasimme Rally Tokoon Reetan ja Freijan kera.

Kurssipaikkamme on Koiraurheilukeskus Lily's http://www.koiraurheilukeskus.fi/. Paikka on ns. tv:stä tuttu, sillä siellä harjoittelivat viime keväänä Hurtta ja Stara -ohjelman parit - myös Aapo-cairni :). Kävimme Hertan kanssa viime talvena tuolla Flyball -kurssilla ja sen jälkeen lyhyellä Rally Toko -kurssilla. Tykästyimme Hertan kanssa Rally Tokoon ja ilmoitin meidät pitkälle (19 kerran) kurssille syksyksi. Tämän päivän kerta oli jo seitsemäs - tai oikeastaan kuudes, kun olemme yhden kerran joutuneet jättämään väliin. Ohjaajamme Tiina oli taas tehnyt meille radan, missä oli alokasluokan liikkeitä (http://www.koiraurheilukeskus.fi/?s=rally%20liikkeet). Hertta kulki ja teki liikkeet todella reippaasti. Kontakti pysyi hyvin yllä, kun annoin nakkeja palkaksi. Kokeilin kerran ilman nakkeja ja kiinnostus lopahti toisen liikkeen kohdalla :). Aiemmilla kerroilla Hertta on istunut aina todella vinosti eteen ja varsinkin viereen, joten tänään yritin korjata asentoa paremmaksi. Ilokseni viime viikolla harjoittelemamme maahanmeno sujui tänään suht mallikkaasti, joten pystyimme suorittamaan, jopa "liikkeestä maahan" -liikkeen. Sitä mukaa, kun jokainen kurssilainen oli käynyt radan läpi, Tiina lisäsi rataan liikkeitä myös muistakin luokista, joista yksi uusi oli hyppy esteen yli. Sen Hertta meni sen kummemmin käskemättä. Freijakin meni liikkeet todella hienosti ja käyttäytyi muutenkin erinomaisesti :). Freijasta tulee kyllä aikamoinen rally-tähti ;)). 
Jos haluat tietää, mistä Rally Tokosta on kyse, tässä linkit tanskalaiselle http://www.rally-lydighed.dk/, sekä ruotsalaiselle http://www.rally-lydnad.se/ rally -sivustoille. Suomessa laji on vielä epävirallinen ja Tiinakin on käynyt hakemassa oppinsa Ruotsista. Marraskuun alussa on epävirallinen rally-kisa Lemmikkimessujen yhteydessä. Tarkoitus olisi mennä sinne kisaamaan Hertan kanssa.

Kun tulimme kotiin, Alma ja Lempi olivat iloisina vastassa. Pisupaikan oli annettu olla paikoillaan. Jee. Annoin Hertalle ruoan ja sen jälkeen istahdin hetkeksi television pariin. Lempi touhuili ensin omiaan ja sitten aloin leikittämään häntä. Otin pienen vinkupossun ja heitin sitä Lempille. Lempi nappasi possun suuhun ja sai aivan mielettömän hepulikohtauksen. Siinä mentiin täysillä ja häntä koukussa olohuoneesta makuuhuoneeseen - useaan kertaan edestakaisin. Hertta havahtui hepulin ääniin ja nousi innostuneena seuraamaan Lempiä. Siinä meni sitten Hertta ja Lempi yhdessä edestakaisin. Yritin saada heitä vielä leikkimään, mutta homma päättyi siihen, että Lempi kelli omassa pedissään ja Hertta nuuski Lempiä. Herättelen nyt toiveita, että lähipäivinä Hertta ja Lempi alkavat leikkimään kunnolla :).

Iltapisukiekan jälkeen Lempi sai iltaruoan ja oli sen jälkeen täynnä energiaa. Taas kaivettiin Hertan petiä ja purtiin mamman varpaita, sekä roikuttiin sukissa ym pientä kivaa. Tätä kesti reilusti yli tunnin ja sitten Lempi sammui kuin saunalyhty :D.

Tämän päivän kuvat lisään huomenna. Kello on jo sen verran paljon tätä kirjottaessani, että en enää jaksa säätää kuvien kanssa :).

Tässä tiistain kuvat:
1933964.jpg
Pissapaikan sijainti nro 2.

1933970.jpg
Lempi ja Hertta hepulin jälkimainingeissa.

1933976.jpg
Nuuhkis!

1933980.jpg
Joko sä meet?

1933984.jpg
Leikitään nyt....

1933988.jpg
Leikitääääään......

1933991.jpg
Hurrrrrrrja hammasrivistö näkyy.

1934005.jpg
Alma hönöttää :).