Ensimmäinen yö meni erittäin rauhallisesti. Siirsin pedin illalla sängyn viereen, kun ajattelin Lempin nukkuvan siinä rauhallisemmin. Sänkyyn mennessäni Lempi meinasi mennä olohuoneeseen pötkylä-lehmän viereen nukkumaan, joten päätin siirtää lehmän petiin. Lempi siirtyi rauhallisesti lehmän perässä nukkumaan. Yhtäkään inahdusta ei yöllä kuulunut. Taisimme kaikki nukkua kuin tukit - Lempi pedissään ja Alma ja Hertta jaloissani :).

Aamulla heräsin klo 6, kun luulin Lempin olevan sängyn alla sähköjohdon kimpussa, mutta olin väärässä. Lempi leikki namitikulla yksikseen :). Ilo oli taas ylimmillään, kun Lempi tajusi, että heräsin. Ilokseni huomasin, että aamupisut oli tehty hienosti paperille. Annoin kaikille tytöille aamuruoan ja sitten lähdettiin porukalla ulos. Kävimme ensin pihan puolella ihmettelemässä. Pientä jännitystä oli havaittavissa, mutta se haihtui nopeasti. Lempillä oli ensimmäistä kertaa sekä panta että remmi. Pientä tempomista taaksepäin tapahtui, kun remmi kiristyi (Hertta meni edellä ja Alma ja Lempi tuli takana), mutta remmin ollessa löysällä tepsuteltiin tosi reippaasti. Otin Lempin syliin ja kierrettiin vielä viereinen puisto, jotta Alma ja Hertta saivat kävellä normaaliin tahtiinsa.

Koska istuin koneen ääressä etätöitä tehden aamusta iltapäivään, tytöt joutuivat ottamaan sen ajan erittäin rennosti. Oli mielenkiintoista seurata miten Lempi leikki itsekseen ja innostui taas järsimään possutikkuja. Alma yllätti minut täysin, kun aamupäivällä antoi Lempin nukkua melkein vieressä. Hertta puolestaan pysytteli visusti makuuhuoneen puolella sängyssä.

Tyttöjen ja varsinkin Lempin rauhallisuus herätti toiveen, että maanantaina, kun tytöt jäävät ensimmäistä kertaa keskenään kotiin pidemmäksi aikaa, kaikki menisi hyvin.

Iltapäivällä ajattelin, että Alman ja Hertan olisi kiva päästä pidemmälle lenkille. En kuitenkaan uskaltanut vielä jättää Lempiä pitkäksi ajaksi yksin, joten soitin Annille ja kysyin, jos hän ottaisi tytöt Niitun (parson) seuraksi lenkille mukaan. Se sopi Annille, joten Alma ja Hertta lähtivät pääsivät parin tunnin lenkille. Suuret kiitokset vielä Annille :)!
Sillä aikaa, kun "vanhukset" olivat lenkillä, me kävimme Lempin kanssa pihalla. Laitoin taas pannan ja remmin. Nyt ulkoilu sujui todella reippaasti ja pisutkin tuli pihalle. Sisälle tullessamme Lempi selvästi ihmetteli, että mihin kaverit olivat kadonneet. Ei ollut ulos lähtiessä tajunnut, että kaverit puuttuvat. Pienen pyörimisen jälkeen Lempi kuitenkin asettui nukkumaan. Kun Alma ja Hertta tulivat takaisin lenkiltä, Lempi oli selvästi ilahtunut.

Iltakin meni rauhallisissa merkeissä. Välillä vähän leikittiin ja sitten taas nukuttiin.

Tähän loppuun taas kuvia tältä päivältä.1917751.jpg
Alman ja Lempin uni.

1917753.jpg
Pieni sohvanvaltaaja.

1917754.jpg
Uninassu :).

1917755.jpg
Hmmm... Eikö paikkojen pitäisi olla toistepäin?

1917758.jpg
On turvallista maata pää mamman jalkojen päällä.

1917759.jpg
Lähikuva todella pehmeistä takatassuista :)

1917760.jpg
Takatassut, takapuoli ja häntä :).

1917761.jpg
Alma turvassa sohvalla.

1917762.jpg
Hertta-karvaturri sängyssä turvassa.

1917763.jpg
Lopuksi Lempi ja koko leluarsenaali :D. 
Huom! Lempin etutassujen edessä oleva tumma "mötikkä" on ensimmäisen koirallemme Wilmalle v. 1989 tai 1990 ostamani nyrkkeilyhanska -vinkulelu. Pilliä siinä ei enää ole, mutta muuten se on täysin ehjä. Se on kestänyt Wilman, siskoni koiran Nemon, Alman ja Hertan leikit. Saas nähdä selviääkö Lempin käsittelystä. Meillä ei ole yksikään koirista ollut lelun tuhoajia, joten lelut ovat olleet pitkäikäisiä. (Wilma ja Nemo olivat australianterrierejä, jos jotain sattuu kinnostamaan :)).