Nyt vasta ehdin istumaan koneen ääreen ja kertoa perjantain puuhista.

Perjantain aamu meni samoilla rutiineilla kuin aiemmatkin. Ainoa poikkeus oli se, että molemmat "vanhukset" leikkivät vuorollaan (hyvin) vähän Lempin kanssa, mikä ilahdutti suunnattomasti :).

Töistä tullessani oli taas ilo huomata, että kaikki oli kohdillaan. Käytin tytöt pihalla pisulla ja sitten tultiin syömään. Syönnin jälkeen otin repun ja laitoin sen pohjalle vähän pehmustetta. Laitoin tytöille remmit ja Lempin reppuun ja repun etupuolelle (remmi tietysti kiinnitettynä niin, ettei Lempi pääse ponkasemaan repusta pois). Sitten suuntasimme kohti vanhempieni pihaa. Alman ja Hertan taluttaminen oli helpompaa, kun oli molemmat kädet käytössä.
Pihalle päästyämme päästin tytöt vapaaksi ja he ryysäsivät taas vauhdilla omenien kimppuun :). Itse keräsin omenoita pöydälle piirakkavaroiksi ja syötäväksi. Hengailimme sisälläkin vielä jonkin aikaa ja Lempi oli siellä kuin kotonaan. Leluilla leikittiin ja puruluita järsittiin, sekä pienet unetkin ehdittiin ottaa. Kotimatkalla Lempi oli taas repussa ja erittäin rentona. Koukattiin loppumatkasta vielä oman pihan kautta ja sinne Lempi teki vielä hienosti pisut. Laitoin Lempille sitten iltaruoan ja leikittiin vielä hetki. Sitten olikin aika mennä nukkumaan.

Perjantailta ei ole kuvia, kun repussa oli kameran sijasta Lempi :).